Τα ενοικιαζόμενα Studios “Rappos Studios”  βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα τον άνθρωπο. Κύριο μέλημα μας είναι η διασφάλιση της υγείας του προσωπικού και των πελατών μας.

Αγαπητοί φίλοι και πελάτες, ζούμε σε μια νέα παγκόσμια πραγματικότητα στην οποία ο Τουρισμός, η φιλοξενία και η συσσώρευση θετικών εμπειριών, αναβαθμίζονται και μεταβάλλονται προς το καλύτερο. Τα “Rappos Studios”, βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα τον άνθρωπο. Κύριο μέλημα μας είναι η διασφάλιση της υγείας του προσωπικού και των πελατών μας. Τηρούμε με αυστηρή προσήλωση τους κανόνες του Ελληνικού Οργανισμού Υγείας και προχωρούμε ακόμη περισσότερο, ενεργοποιώντας πρωτόκολλα, απόλυτης εξασφάλισης των φιλοξενούμενων στα studio μας.

  • Εφαρμόζουμε περιοδικό έλεγχο Covid Free στο προσωπικό μας, όπως και συνεχή ενημέρωση για την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας.
  • Πολλαπλασιάζουμε τα ήδη υψηλά standards στην καθαριότητα και στην απολύμανση όλων των χώρων, με ειδική παρέμβαση σε χερούλια, διακόπτες, βρύσες, σκεύη κλπ.
  • Εφαρμόζουμε συχνή απολύμανση των μονάδων κλιματισμού.
  • Επιβάλλουμε ιδιαίτερα σχολαστικό έλεγχο των πετσετών, σεντονιών και μαξιλαριών, με ειδικό τρόπο πλυσίματος και απολύμανση με ατμό κατά την τοποθέτηση τους.
  • Ο καθαρισμός των studios γίνεται περιοδικά όπως και η αλλαγή σεντονιών και πετσετών.
  • Όλα αυτά, μαζί με την χρήση γαντιών και μάσκας, καθώς και την παροχή αντισηπτικών, πιστεύουμε ότι σας εξασφαλίζουμε υπεροχές – ασφαλείς διακοπές.

Σας περιμένουμε με χαρά σε ένα από τις Covid Free studio μας στο πανέμορφη και ασφαλή Καλλιθέα Χαλκιδικής.